Bestil bedemand til begravelse

Bestil bedemanden online til at arrangere begravelsen eller bisættelsen eller ring på telefon 72 30 20 91, så får du en grundig samtale med en bedemand med det samme. Det er nemt, til en billig pris og med tryghed, service og kvalitet.

 

Se hvor nemt det er           Bestil begravelse

Sidste Vilje

Opret din ”Sidste Vilje” på Danmarks eneste online og redigerbare løsning – så er dine egne ønsker for forløbet af din begravelse eller bisættelse sikret på bedste vis. Det er en stor hjælp for både dig og dine nære uanset alder.

 

Se hvor nemt det er           Opret Sidste Vilje

Vi har ikke lovord nok til Danbegravelse! Vi oplevede en empatisk og topprofessionel varetagelse gennem hele forløbet. Der var tryghed og vejledning omkring stort og småt og på intet tidspunkt fik vi fornemmelse af blot at være "et nummer i rækken" og vi fik den smukkeste afsked helt i afdødes ånd. Vi kan kun give vores allervarmeste anbefaling af Danbegravelse og Henriette Plougmann!
Kynde, Aalborg

 

Læs flere kundeudtalelser


For os som bedemænd ved DanBegravelse.dk er det af største vigtighed at hjælpe dig som pårørende med begravelsen eller bisættelsen på en sådan måde, at du kan føle dig tryg, velorienteret og sikker på at din kære afdøde bliver behandlet på smuk og værdig vis. Kvaliteten af alt fra service og rådgivning til kvalitet af kistedekoration, kiste, urne mv. skal være i top. Hos DanBegravelse.dk har vi bevist, at dette kan lade sig gøre, uden at prisen for begravelsen eller bisættelsen behøves at være høj.

Det er ikke en høj pris på bedemandens ydelser, der afgør om du oplever en smuk og mindeværdig begravelse eller bisættelse. Det er den omtanke, grundighed og kvalitet som er gået forud. Som seriøse bedemænd hos DanBegravelse.dk mener vi, at de bedste til at vurdere om vi formår at skabe de rette rammer for en tryg og smuk begravelse er de pårørende, som allerede har benyttet os som bedemand ved deres kæres begravelse. Derfor får alle vore kunder mulighed for at besvare en kundetilfredshedundersøgelse når begravelsen er overstået. Fra denne undersøgelse af os som bedemand stammer alle de flotte udtalelser, som du kan se mange flere af her.

Bedemand med kundefokus

Med DanBegravelse.dk som bedemand til begravelsen eller bisættelsen så behøver du ikke kun at tage vores ord for, at service og kvalitet er i top. Se blot de pårørendes mange positive tilbagemeldinger om os som deres bedemand eller se, hvordan kunderne vurderer DanBegravelse.dk i vores kundeundersøgelse.

Vores fokus er en begravelse, som de pårørende ønsker den, i høj kvalitet og til en billig pris. Vore kunder siger vi lever vi op til forventningerne – skal vi også leve op til dine?


Bedemænd Camilla og Lasse - DanBegravelse.dkBedemænd - Camilla og Lasse