Bestil bedemand til begravelse

Bestil bedemanden online til at arrangere begravelsen eller bisættelsen eller ring på telefon 72 30 20 91, så får du en grundig samtale med en bedemand med det samme.
 

Se hvor nemt det er           Bestil begravelse

Sidste Vilje

Opret din ”Sidste Vilje” på Danmarks eneste online og redigerbare løsning – så er dine egne ønsker for forløbet af din begravelse eller bisættelse sikret på bedste vis.

 

Se hvor nemt det er           Opret Sidste Vilje

Vi har ikke lovord nok til Danbegravelse! Vi oplevede en empatisk og topprofessionel varetagelse gennem hele forløbet. Der var tryghed og vejledning omkring stort og småt og på intet tidspunkt fik vi fornemmelse af blot at være "et nummer i rækken" og vi fik den smukkeste afsked helt i afdødes ånd. Vi kan kun give vores allervarmeste anbefaling af Danbegravelse og Henriette Plougmann!
Kynde, Aalborg

 

Læs flere kundeudtalelser

Bedemand med kundefokus

Med DanBegravelse.dk som bedemand til begravelsen eller bisættelsen så behøver du ikke kun at tage vores ord for, at service og kvalitet er i top. Se blot de pårørendes mange positive tilbagemeldinger om os som deres bedemand eller se, hvordan kunderne vurderer DanBegravelse.dk i vores kundeundersøgelse.

Vores fokus er en begravelse, som de pårørende ønsker den, i høj kvalitet og til en billig pris. Vore kunder siger vi lever vi op til forventningerne – skal vi også leve op til dine?


Bedemænd Camilla og Lasse - DanBegravelse.dkBedemænd - Camilla og Lasse