Sidste Vilje

Vores “Sidste Vilje” er Danmarks eneste online og redigerbare løsning. Opret dig nu eller log ind og tilret din “Sidste Vilje” – Det er en stor hjælp for dig og dine nære uanset alder.


Oprettelse kun DKK 10,- for hele livet.
Beløbet doneres ubeskåret videre til Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen.

Opret Sidste Vilje         Log ind         Læs mere

Vi har ikke lovord nok til Danbegravelse! Vi oplevede en empatisk og topprofessionel varetagelse gennem hele forløbet. Der var tryghed og vejledning omkring stort og småt og på intet tidspunkt fik vi fornemmelse af blot at være "et nummer i rækken" og vi fik den smukkeste afsked helt i afdødes ånd. Vi kan kun give vores allervarmeste anbefaling af Danbegravelse og Henriette Plougmann!
Kynde, Aalborg

 

Læs flere kundeudtalelser

"Sidste Vilje" for dine næres skyld

Ved at oprette din "Sidste Vilje" sikrer du ikke blot, at dine ønsker efterleves efter din død. Du letter samtidig en stor byrde fra dine pårørendes skuldre. I en tid med sorg kan det være svært at træffe de nødvendige valg om begravelse eller bisættelse, borgerlig eller kirkelig højtidelighed og mange flere.

Ved at have oprettet din "Sidste Vilje" har du således hjulpet dine pårørende med de svære valg, og de kan i stedet trygt sikre sig, at din "Sidste Vilje" efterleves.
 
Opret din "Sidste Vilje" hos DanBegravelse.dk - det eneste sted hvor du løbende kan tilrette dine ønsker efter behov online.

Min sidste vilje - bedemænd Camilla og LasseBedemænd - Camilla og Lasse